• Варна: ЗПЗ, ул. Уста Кольо Фичето 3; София: Люлин 7, бул. "Джавахарлал Неру" 750
  • Варна: 0899136644, 052 599530; София: 0888852289

Рециклиране на Хидротрансформатори

Процесът по рециклиране:

Конверторът в автоматичната скоростна кутия изпълнява ролята на хидросъединител и автоматично регулира въртящия момент на скоростната кутия в зависимост от натоварването на изходящият вал.

В началото на 2013 "М и Д Авто" оборудва своя сервиз с цялостна линия за рециклиране на конвертори, състояща се от седем отделни машини. Рециклирането представлява затворен цикъл от процеси включващи прецизно рязане и отваряне на конвертора,подмяна на износените части и възстановяване до заводските му параметри.

Рециклираме хидросъединители от всички видове включително хидросъединителите на ZF и DPO. “ М и Д Авто ЕООД е директен вносител на части за рециклиране на хидротрансформатори, от производители залагащи на високото качество на материалите и изработката на дисковите съединители за хидротрансформаторите. За качеството и издържливостта на един рециклиран хидтротрансформатор е важно не само прецизността на работа при самият ремонт, но и материaла, от който са изработени феродовите дискове в него.

Нашата поточна линия:

СТРУГ

Машина за автоматично лепене на съединители

ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ

ВЪЗДУШЕН ТЕСТЕР

Машина за проверка на вътрешната хлабина на хидротрансформатора

БАЛАНС МАШИНА

С тази иновационна система, фирма М и Д Авто ЕООД се стреми да осигури на своите клиенти по-добро качество на по-ниски цени, в по-кратки скорове на изпълнение.  Гаранция на рециклирания конвертор е 12 месеца (при спазване на упоменатите в гаранционната книжка условия).
Рециклиране на хидротрансформатори - МиД Авто - София и Варна
Рециклиране на хидротрансформатори - МиД Авто - София и Варна
Рециклиране на хидротрансформатори - МиД Авто - София и Варна
Ремонт на Клапанни Тела - МиД Авто - София и Варна

ГОТОВИ СМЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВСЕКИ ВАШ ВЪПРОС