Ремонт на Клапанни Тела

Клапанното тяло представлява съвкупност от електро-хидравлични и механични клапани, управляващи автоматичната скоростна кутия.

В съвременните трансмисии клапанното тяло е съвкупност от хидравлична част и компютърно управление (мехатроник), което го прави от части по-лесно за диагностика, но по-трудно за отстраняване на проблемите.

МиД Авто Ви предлага ремонт на клапанното тяло в Автоматичната Скоростна Кутия.

Този много деликатен компонент изисква необходимата апаратура и знания, за да бъде изпълен коректно ремонтния процес.

Ние Ви предлагаме ремонт на клапанни тела осигурен от високо квалифицирани специалисти, позовавайки се на най-модерната апаратура.

Ремонт на клапанно тяло - МиД Авто

VALVE BODY TESTER

диагностика и калибриране на клапанно тяло

Системата на Hydra Test е създадена да се управлява както ръчно така и автоматично. Универсалната свързваща система позволява тестването на клапанни тела от различни производители.

Тестерът симулира работата на клапанното тяло в автоматична скоростна кутия в реални условия и режим на работа.

С изполването на дигиталните параметри и настройването на ситемата за налягане на маслото,показателите дават възможно най-точни данни, необходими за калибрацията на соленоидите и управляващите налягания в клапанните тела.

Разполагаме с ремонтни комплекти и можем да рециклираме Клапанни тела на :GM-5L40E ; AISIN WARNER-55-50SN,55-51,AF40-TF80,TF-81; VW-09G,09K,09D ; MERCEDES- 722.6 , 722.9 ; ZF 6HP26,JF506 и много други.

ПРЕЦИЗНОСТ ПРИ ТЕСТОВЕТЕ

През 2015г. закупихме 2ра машина- E-zee-shift , която позволява да тестваме и клапанни тела заедно с електронният блок ( мехатроник).

Тази машина предлага на нашите клиенти 100-процентова дефектация и възстановяване на клапанното тяло от новата генерация автоматични скоростни кутии.

Машината е базирана на предната си версия, но дава още по-прецизни графики, което позволява най-ефективното установяване на проблема и отстраняването му.

ГАРАНТИРАМЕ ВИ:

НАЙ-ДОБРАТА АПАРАТУРА

ЗА ДИАГНОСТИКА

100% РЕШЕНИЕ НА

ВСЕКИ ПРОБЛЕМ

ЕКИП ОТ ВИСОКО

КВАЛИФИЦИРАНИ ИНЖЕНЕРИ

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СОФТУЕР

HTC-K е софтуера от последно поколение, който показва отличителни резултати при ремонт на автоматични скоростни кутии с европейско и азиатско производство.

Например 6HP (6-степенната скоростна кутия на ZF), и съответно кутия 09G ( Aisin Warner), също така американската 4L60 и така популярната у нас 5L40 (на General Morots).

HTC-K тестера позволява не само тестването на клапанни тела и поставянето им в реални условия на работа, но и тестването отделно на самите соленоиди в него и тяхната калибровка.

Всички тези елементи са много важни за възстановяването на клапанното тяло и изискват изключителна компетентност и прецизност.

Разполагаме с различни софтуерни версии (Vbdaq+, HTC-K, E-zee-Shift, Enigma), всяка от която е специализирана в диагностиката и ремонта на клапанни тела от различни производители на скоростни кутии.

Ремонт на Клапанни Тела - МиД Авто - София и Варна
Ремонт на Клапанни Тела - МиД Авто - София и Варна
Ремонт на клапанно тяло - МиД Авто

ГОТОВИ СМЕ ДА ОТГОВОРИМ НА ВСЕКИ ВАШ ВЪПРОС