За нас

ПОВЕЧЕ ОТ 25 ГОДИНИ ОПИТ В

РЕМОНТА НА АВТОМАТИЧНИ СКОРОСТНИ КУТИИ

Фирма "М и Д АВТО" ЕООД започва своята дейност през 1992г. във Варна с внос и търговия на резервни части за леки и лекотоварни автомобили от водещи в областта производители.

През 2001г." М и Д Авто" построява и оборудва свой автоцентър със сервизно помещение, складова база и офиси. След дългогодишен опит в автомобилният бизнес, преди повече от седем години фирмата насочва своята дейност строго профилирано към ремонт на автоматични скоростни кутии. 

От 2010г. М и Д Авто е единствената фирма в България, която разполага с професионална апаратура за графична диагностика и механично тестване на клапанното тяло на скоростната кутия в реални условия на работа и гарантира възстановяване до фабричните му настройки. През лятото на 2014г., компанията закупува втора такава апаратура, с подобрени характеристики, позволяваща още по-прецизна работа с клапанното тяло.

МиД Авто - ремонт на автоматици

В началото на 2013г. "М и Д АВТО" ЕООД прави сериозна крачка в развитието си, следвайки водещите лидери на пазара като оборудва отдел с цялостна поточна линия от специализирана техника за рециклиране на конвертори за автоматични скоростни кутии.

Нашите специалисти са преминали професионално обучение в Германия и периодично посещават специализирани семинари, за да можем да предоставим най-доброто качество на работа, разчитайки на най-иновативните технологии и продукти на пазара. 

Процесът на рециклиране в нашия собствен сервиз ще бъде полезен както за фирмата така и за нашите клиенти и партньори, предлагайки високо качество на рециклираните конвертори на по-ниски цени, и изпълнение в по-кратки срокове.

От 2018та година фирма МиД АВТО разполага с най-новата по рода си и 4-та в света диагностична апаратура за пълна диагностика на TCM (компютри) на автоматична скоростна кутия Mercedes 7G-TRONIC, 722.9 – 2ра и 3та генерация.

Заповядайте при нас и в София

МиД Авто - Офис София - Ремонт на Автоматични скоростни кутии

МиД Авто вече отвори врати с нов магазин и в София.

Магазинът е специализиран в дистрибуцията на резервни части и консумативи за автоматични скоростни кутии.

Като директен вносител на резервни части с голяма складова наличност, предлагаме на нашите клиенти най-доброто изпитано качество на пазара на най-добрите цени.

МИД АВТО Е ОТОРИЗИРАН ДИСТРИБОТОР ЗА БЪЛГАРИЯ НА резервни части от водещи пазарни лидери и производители:

МИД Авто - партньори